Opskrifter

Salat med pære og mozzarella

image_print

Friske pære i salater smager bare så dejligt. Her har jeg lavet en salat med pære og mozzarella. Derudover er der også rød peberfrugt, soltørrede tomater som giver en helt fantastisk smag og umami og til sidst lidt ristede græskarkerner og karse som giver henholdsvis et sprødt element og en krydret smag til salaten. Alt i alt en super lækker salat.

Denne salat med pære og mozzarella kan du serverer som tilbehør til faktisk hvilke som helst ret. Om det er kød, vegetarisk eller fisk, så går den til det hele.

De små mozzarellakugler som der er i salaten er så fine og dekorative, men kan du ikke skaffe dem i små kan du også bruge en stor kugle som du plukker eller skære i skiver.

Rigtig god fornøjelse 🙂

4 personer
  • 2 hjertesalat
  • 1 rød peberfrugt
  • 3 modne pære
  • 60 gram soltørrede tomater i olie, cirka ½ glas
  • 40 gram græskarkerner
  • karse
  • Olien fra de soltørrede tomater

Skyl hjertesalaten godt, fjern stokken og snit det fint.

Skær peberfrugten i tern.

Fjern kernehuset fra pæren og skær pæren i skiver.

Kom et par dråber olie på en pande og rist græskarkernerne.

Tag de soltørrede tomater op af olien og skær dem i tynde strimler, hvis altså ikke det er strimler du har købt 😉

Bland det hele i en skål, undtagen græskarkernerne og anret det hele på et fad.

Drys til sidst salaten med græskarkernerne, klip karsen og drys den ud over og placer mozzarella kuglerne rundt omkring på salaten.

Salat med pære og mozzarella som er anrettet på et aflangt fad som er placeret oven på en stribet serviet. Det hele ses ovenfra.
Salat med pære og mozzarella som er anrettet på et aflangt fad som er placeret oven på en stribet serviet. Set tæt på og kun det ene hjørne af fadet.
Salat med pære og mozzarella som er anrettet på et aflangt fad som er placeret oven på en stribet serviet. Set skråt ind oppefra. Man kan se hele fadet.

Måske du også kunne være interesseret i Butterfly kylling med persille og hvidløg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *