Gris,  Måltidssalater,  Opskrifter

Kebab af svinemørbrad

image_print

Kebab af svinemørbrad serveret sammen med fladbrød og salat er en virkelig lækker ret. Hjemme hos os er vi vilde med fladbrød med salat og en eller anden form for fyld. Denne kebab af svinemørbrad er helt klart en af favoritterne.

Det vigtige når man laver kebab er at kødet bliver skåret i tynde, tynde strimler og at det får lov at marinerer, så smagen af krydderierne trænger ind i kødet.

Her har vi brugt kebaben på fladbrød med det kan også sagtens kommes indeni tortilla wraps eller som en måltidssalat, hvor du kommer det ned i en god blandet salat. Mulighederne er mange.

I denne opskrift har jeg brugt èn svinemørbrad som passer til 3-4 personer, men det kommer selvfølgelig anpå hvor meget kød man spiser når man får denne slags mad. Hvis du syntes at det er lidt for lidt, kan du vælge at serverer nogle Ovnstegte pommes frites til og så mætter det noget mere på den måde.

3-4 personer
  • 1 svinemørbrad på cirka 500 gram
  • ½ dl olie
  • 2 tsk stødt koriander
  • 2 tsk stødt spidskommen
  • 2 fed hvidløg
  • salt og peber

Skær svinemørbraden i tynde strimler og kom dem i en frysepose.

Kom olie, stødt koriander, spidskommen og revet hvidløg med i posen sammen med mørbraden og lidt salt og peber og ælt posen god, så marinaden bliver fordelt på alt kødet.

Bind en knude på posen og kom den i køleskabet i et par timer og gerne længere.

Når kødet har haft tid til at blive marineret, varm da en pande godt op og kom den marinerede kød, inklusiv marinaden på den varme pande og steg det til det får en god sprød stegeskorpe.

Smag kebaben til med salt og peber.

Du har nu en lækker kebab til dine fladbrød eller lignende.

Velbekomme 🙂

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *