Desserter,  Kolde & Varme drikke,  Opskrifter

Jordbærkoldskål

image_print

Nu er det tiden hvor de danske jordbær vælter frem i butikken eller hvis du som jeg selv har nogle i haven, så kan man nærmest hente nogle hver dag og så er en dejlig ting at bruge dem til, helt klart jordbærkoldskål, som smager dejlig frisk og sommerligt. Denne opskrift er lavet på ymer og kærnemælk som er den klart hurtigste måde at lave koldskål på og så syntes jeg faktisk også at den mætter ret godt 🙂

  • ½ liter ymer
  • ½ liter kærnemælk
  • 4 spsk sukker
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 300 gram jordbær

Skyl jordbærrene godt inden du piller blomsten af (så suger vandet ikke ind i jordbærrenen)

Pisk ymer, sukker og vaniljesukker godt sammen og pisk kærnemælken i

Tag halvdelen af koldskålen og hæld den over jordbærrene og blend det til jordbærrene er blendet helt ud og bland den blendet jordbærkoldskål sammen med den resterende koldskål

Din jordbærkoldskål er nu klar til at blive serveret med frisk jordbær og kammerjunker

Prøv også hjemmelavet kammerjunker, opskriften finder du her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *