Bagning,  Opskrifter

Kammerjunker

image_print

Det er første gang at jeg har bagt mine egne kammerjunker, men det er bestemt ikke sidste gang. De smager bare så godt og så er de samtidig nemme at lave 🙂

ca 85 stk

  • 300 gram hvedemel
  • 125 gram rørsukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 100 gram smør
  • 2 æg

Kom alle de tørre dele i rørskålen og smuldre smørret i og rør det sammen. Saml dejen med æggene

Del dejen i to og rul hver klump ud til en pølse på en diameter på ca 2 cm. Skær pølsen i skiver på ½ cm og giv hver kammerjunk et lille tryk når de ligger på bagepladen

Bages ved 200 grader over og under varme i ca 10 minutter

Afkøl de bagte kammerjunker på bageristen så de bliver sprøde

Prøv også Koldskål på tykmælk og kærnemælk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *