Karrywok med kylling
En rigtig lækker og velsmagende ret som jeg blev inspireret af fra et take away sted inde i Aarhus, hvor vi fik en lignende ret. Den var min familie ret glade for, så jeg blev spurgt om jeg ikke kunne lave en magen til og selvfølgelig tog jeg udfordringen op. De blev ret tilfredse med resultatet. Karrywok med kylling er en fantastisk hverdagsret med masser af grønsager og kylling og en rigtig dejlig smag af karry 🙂
4 personer
- 500 gram kyllingebrystfilet
- 375 gram nudler
- 125 gram grønkål
- 2 gulerødder
- 2 forårsløg
- 1/4 spidskål
- 1 dåse babymajs eller friske
- olie til at stege i
- 2 spsk karry
- ½ dl olie
Topping: cashewnødder og peanuts
Skær kyllingen i strimler
Snit grønkålen og spidskål fint
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler
Snit forårsløgene fint
Skær babymajsene i tynde strimler
Kog ægnudlerne efter anvisningen på pakke
Varm olien op i en gryde og kom karryen i og svits det kort (gemmes til senere i processen)
Kom olie i en wok eller en stor gryde og kom kyllingestrimlerne i når olien er varm og brun dem af
Tilsæt alle grønsagerne og steg dem med til grønsagerne er møre og stadig har lidt bid
Hæld karryolien over grønsager og kylling og kom nudlerne ned i gryden og vend det godt rundt
Smag wokretten til med salt.
Din karrywok er nu klar til at blive serveret med lidt cashewnødder og peanuts på toppen
Prøv også: Stegt kylling med vindruesauce