Opskrifter,  Salater & Tilbehør,  Vegansk & Vegetar

Hjemmelavede tortilla chips

image_print

Hjemmelavede tortilla chips er nemme at lave og så er de også mindre fede end dem du køber, så har du lyst til chips men vil gerne undvære de fedtholdige af slagsen, så er de her lige sagen. De er perfekte at servere til din chili con carne, indisk dahl eller til at dyppe i for eksempel haydari dip og meget andet (alle opskrifter kan du finde her på hjemmesiden 😉 ) Du kan krydre dine tortilla chips med lige hvad du har lyst til. Salt, paprika eller andre krydderier. Dem jeg har lavet her er ikke krydret med noget, da jeg lavede dem til Haydari dip som har en masse smag i sig selv 🙂

  • Tortilla pandekager
  • lidt solsikke olie eller lignende

Skær dine tortilla pandekager ud i trekanter, som du vil skære en pizza i slices og fordel dem på en bageplade med bagepapir på

Pensel hver trekant med lidt olie og bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i ca 5-8 minutter. Hold øje med dem da det pludselig går hurtigt og de smager ikke godt hvis de bliver for mørke

Chipsene spises afkølet, hvor de bliver helt sprøde

En god dip til, vil være Haydari dip som du finder opskriften til her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *