Grydeflødekartofler med hvidløg og chili
Grydeflødekartofler med hvidløg og chili er en meget hurtig måde at få lækre flødekartofler på. Det tager mindre end den halve tid af flødekartofler at lave.
Så får du lyst til grydeflødekartofler med hvidløg og chili på en hverdag så har du dem klar i løbet af 30 minutter og halvdelen af tiden passer de sig selv.
Det er et kartoffeltilbehør som smager af rigtig meget, da der både er hvidløg og chili i som giver en dejlig smag.
Server det sammen med Oregano kylling og du har en virkelig lækker aftensmad 🙂
4 personer
- 1,2 kg skrællede kartofler
- 3 fed hvidløg
- 3/4-1 rød chili
- 1 bundt forårsløg
- 1 bundt persille
- 4 dl piskefløde
Skær de skrællede kartofler i tern på cirka 2 x 2 cm og kom dem i en gryde med vand og lidt salt og kog dem i cirka 6 minutter eller til de er møre.
Snit forårsløgene fint.
Fjern kernerne fra chilien og snit chilien fint i små tern.
Riv eller pres hvidløget.
Hak persillen fint.
Hæld vandet fra kartoflerne og kom lidt olie ned i gryden til kartoflerne, tilsæt de fint snittede forårsløg, revet eller presset hvidløg og den meget fint snittet chili ned i gryden og steg det hele sammen ganske kort.
Tilsæt piskefløden og kog det hele sammen i cirka 10 minutter til fløden begynder at tykne.
Vend persillen i og smag til med salt og peber.
Måske du også kunne være interesseret i Hvidløgshasselback kartofler