Kirsebæris med amarena kirsebær
Amarena kirsebær er fast sammen med den traditionelle kirsebærsauce på julebordet juleaften hjemme hos os. Vi elsker dem og derfor skulle vi da også lige prøve at lave en is med dem. Kirsebæris med amarena kirsebær, mums det er bare for lækkert, en rigtig juleis.
Du kan få amarena kirsebærrene både med og uden alkohol. Du kan også få både en billig og en dyr udgave. Til denne is er den billige ganske udmærket, den smager virkelig godt 🙂
Denne kirsebæris med amarena kirsebær er lavet på ismaskine og det er virkelig nemt.
Er du vild med is lige som jeg, så anskaf dig en ismaskine, det er det lækreste og nemmeste i verden at lave is når man har sådan en.
Du kan finde flere forskellige is opskrifter her på hjemmesiden, enten ved at skrive is i søgefeltet eller gå ind under kategorien dessert, hvor du kan finde de forskellige opskrifter.
Der er ikke så meget andet at sige end rigtig god fornøjelse 🙂
1 liter is
- 6 æggeblommer
- 100 gram sukker
- 2 dl skummet, let eller sødmælk
- 3 dl piskefløde
- 3/4 dl saft fra kirsebærrene
- 10 kirsebær
Pisk æggeblommer og sukker til en luftig æggesnaps.
Pisk mælk, fløde og krisebærsaft i æggesnapsen.
Kom det hele i ismaskinen og tænd.
Når isen er næsten færdig frossen vendes kirsebærrene i isen og det hele kommes i en beholder og i fryseren.
Måske du også kunne være interesseret i Lakridsis