Opskrifter,  Pasta

Fettuccine i tomatsovs med chorizo

image_print

Er du vild med pastaretter, så skulle du prøve denne fettuccine i tomatsovs med chorizo. Fettuccine i tomatsovs med chorizo er både nem at lave og så har den en masse smag. Den stegte chorizo er ligesom en erstatning for bacon, hvor chorizo har noget mere smag end bacon.

Jeg har brugt en flødeost med hvidløg i min ret, men som jeg skriver kan du sagtens erstatte det med frisk hvidløg og en flødeostnaturel.

Så mangler du en hurtig, nem og velsmagende ret til aften så kan jeg klart anbefale denne pastaret 🙂

4 personer
  • 500 gram fettuccine
  • 1 løg
  • 1 lille dåse tomatkoncentrat
  • 2 dåser hakkede tomater
  • 1 spsk paprika
  • 75 gram hvidløgs flødeost eller 1 fed revet hvidløg og 75 gram flødeostnaturel
  • 2 dl cremefraiche
  • salt og peber
  • revet parmesan
  • 200 gram chorizopølse

Pil løget og skær det i små tern.

Halver chorizopølsen og skær den derefter i skiver.

kom lidt olie på panden og steg chorizopølsen sprødt. Tag de stegt chorizopølsen af panden og læg dem til side.

Kom løgternene på panden og steg dem til de er klare. Tilsæt tomatpuré og paprika og steg det kort med.
Tilsæt de hakkede tomater og kog det hele op.

Kom hvidløgs flødeosten i sovsen og rør det godt sammen.

Tilsæt cremefraichen og rør det godt sammen.

Smag sovsen til med salt, peber og revet parmesan.

Kog fettuccinen efter anvisningen på pakken. Når den er færdig kogt, tages den op ad vandet og direkte over på panden og vendes i tomatsovsen.

Er panden ikke stor nok, kan du hælde vandet fra og komme tomatsovsen over fettuccinen i gryden og vende det rundt der.

Drys den ristede chorizo og revet parmesan ovenpå retten ved serveringen.

Måske du også kunne være interesseret i Pasta aglio e olio (spaghetti med hvidløg og olie) eller andre lækre pastaretter. Kig under kategorien pasta, hvor du kan finde masser af inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *