Opskrifter,  Pasta

Pasta aglio e olio (spaghetti med hvidløg og olie)

image_print

Pasta aglio e olio er et hit herhjemme. Det smager rigtig godt, men det kræver selvfølgelig at du er vild med hvidløg 🙂 Du kan vælge selv at lave spaghettien eller du kan bruge den du køber. Hvis du bruger købe så syntes jeg at du skal bruge den friske spaghetti, da den lige er en tand bedre (min mening:-) )

4 personer

Opskriften på hjemmelavet pasta finder du her

  • 500 gram frisk pasta eller èn portion hjemmelavet spaghetti
  • 3 fed hvidløg
  • 3 spsk solsikkeolie
  • chiliflager (efter behag)
  • 1 håndfuld frisk persille
  • evt parmesan

Skær hvidløgsfedene i små tern og kom det på panden sammen med olien og rist det en smule. Endelig ikke så det bliver for mørkt. Tilsæt chiliflager alt efter hvor stærkt du ønsker din ret og kom nu spaghettien på panden og vend den godt rundt i olien. Hak den friske persille fint og bland den i retten til sidst og din pasta aglio e olio er nu klar til at blive serveret.

Er du til revet parmesan så riv noget ud over spaghettien lige inden serveringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *