Dijon vinaigrette
februar 14, 2020
Denne dijon vinaigrette som du får opskriften på her, er god til alle slags grønsager. Som du kan se nederst på siden på de to billeder er den her brugt til grønne asparges, gulerod og squash til en roastbeef på det ene billede og en kartoffelsalat med nye kartofler, rødløg, purløg, oliven, soltørrede tomater, rød peber og feta på det andet. Men den kan bruges til alle grønsager og er derfor en god dressing at hælde over din salat 🙂
- 1,5 spsk dijonsennep
- saften af en 1/2 citron
- 1 dl olie, den olie du syntes bedst om, jeg bruger solsikkeolie
- 1 spsk flydende honning
- 1/2 dl vand
- salt
Bland alle ingredienserne undtagen salt og pisk det rigtig godt. Jeg kommer det i en miniblender jeg har. Det skal ende ud med at blive en cremet dressing. Smag til sidst dressingen til med lidt salt.