Dressinger & dyppelse,  Opskrifter

Dijon vinaigrette

image_print

Denne dijon vinaigrette som du får opskriften på her, er god til alle slags grønsager. Som du kan se nederst på siden på de to billeder er den her brugt til grønne asparges, gulerod og squash til en roastbeef på det ene billede og en kartoffelsalat med nye kartofler, rødløg, purløg, oliven, soltørrede tomater, rød peber og feta på det andet. Men den kan bruges til alle grønsager og er derfor en god dressing at hælde over din salat 🙂

  • 1,5 spsk dijonsennep
  • saften af en 1/2 citron
  • 1 dl olie, den olie du syntes bedst om, jeg bruger solsikkeolie
  • 1 spsk flydende honning
  • 1/2 dl vand
  • salt

Bland alle ingredienserne undtagen salt og pisk det rigtig godt. Jeg kommer det i en miniblender jeg har. Det skal ende ud med at blive en cremet dressing. Smag til sidst dressingen til med lidt salt.

Friske grønne asparges kogt i 2 minutter og skåret i skrå skiver, tynde strimler af gulerod og squash vendt i dijondressing serveret med stegt roastbeef i tynde skiver
Kogte nye kartofler med skal, rødløg i tynde skiver, purløg, soltørrede tomater, oliven, rød peber i små tern og feta vendt i dijondressing. Blev serveret til lammekølle og flæskesteg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *