Dressinger & dyppelse,  Opskrifter,  Salater & Tilbehør

Pebersauce

image_print

Er du vild med pebersauce, så har du her opskriften på verdens bedste. Min mand og søn er helt vilde med pebersauce og har længe spurgt om ikke der skulle en pebersauce på bloggen, så nu skulle det være.

I pebersauce bruger man Madagascar peber som du finder på dåse.
Det er en sauce med masser af smag som er helt perfekt til en god bøf eller steg. Det kan både være en steak eller steg men også en hakkebøf. Det er vigtigt at du bruger stegeskyen fra dine bøffer, da det er med til at give saucen smag 🙂

  • 3 tsk Madagascar peberkorn
  • 1 dl fint hakket skalotteløg
  • 1 oksebouillon Knorr Fond “du chef”
  • 5 dl vand
  • 1/2 dl cognac
  • 1 dl piskefløde
  • salt
  • 1 tsk smør

Kom smørret i en gryde og kom de fint hakkede skalotteløg i gryden og steg dem til de er klare.
Kom stegeskyen ned til løgene.

Tilsæt cognac og kog det sammen med løg og stegesky.

Kog vandet op og tilsæt knorr geléen. Når geléen er smeltet kommes bouillonblandingen i gryden sammen med løg og cognac.

Fonden koges ind til det halve, hvorefter fløden tilsættes sammen med peberkornene.

Smag pebersaucen til med salt.

Pebersauce

En sauce der vil være velegnet til Langtidsstegt kalveculotte

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *