Stegt kyllingebryst med garlic and rosmary
Fjerkræ,  Opskrifter

Krydret kyllingebryst med hvidløg og rosmarin

image_print

Denne opskrift på krydret kyllingebryst med hvidløg og rosmarin er såre simpel og samtidig smager det bare helt fantastisk.

Ofte krydre man sit kød udenpå inden eller efter at man har stegt det, men her har jeg valgt at krydre kødet inden i, hvilket gør at smagen er indeni kødet og det trækker ud i resten af kødstykket under stegningen, hvilket er virkelig lækkert.

Jeg har brugt krydderiet Garlic & Rosmary som du kan købe Her

4 personer

Flæk Kyllingebrysterne ved at skære ind i kyllingebrystet fra siden af. Skær indtil du er cirka 1 cm fra bagsiden og åben kyllingebrystet op.

Bank de åbne kyllingebryst lidt med håndfladen så de bliver lidt fladere. Du kan også bruge en kødhammer og hamre dem lidt, dog ikke for meget.

Drys en teskefuld Garlic and rosmary krydderi udover det åbne kyllingebryst.

Rul kyllingebrystet sammen som en roulade på den bredeste led og læg brysterne i et ildfast fad med åbningen/lukningen nedad.

Pensel brysterne med lidt olie og drys dem med salt.

Kom brysterne i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 20-25 minutter eller til brysterne har en kernetemperatur på 65-70 grader. ( Kyllingestykker som ikke har et ben kan nøjes med en kernetemperatur på 65 grader. Hvis kyllingestykket har et ben skal kernetemperaturen altid være 75 grader)

Skrær de færdigstegte kyllingebryst i 1 cm tykke skiver og server sammen med stegte grønsager, kartofler eller en god blandet salat. Du kan finde forskellig blandede salater Her

Stegt kyllingebryst med garlic and rosmary
Stegt kyllingebryst med garlic and rosmary krydderi
Rå kyllingebryster med garlic and rosmary krydderi på.
Produktionsbillede af de rå kyllingebryster med krydderi på
Garlic and rosmary krydderi
Dåse med Garlic and rosmary krydderi
Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *