Rösti med røget laks og peberrodsfløde
Denne forret Rösti med røget laks og peberrodsfløde er den perfekte forret til en festlig aften.
Sidst år til nytårsaften fik vi denne ret til forret og den er virkelig lækker.
Rösti i sig selv er super lækkert, røget laks er altid godt og peberrodsfløde giver en tilpas stærk smag til den ellers milde rösti og røget laks.
I denne opskrift er det en hjemmelavet rösti, men syntes du at du har rigtig meget andet du skal lave til de resterende retter kan du også bruge en købe rösti, det gør ikke retten mindre god.
Rigtig god fornøjelse 😊
4 personer
- Opskriften på rösti finder du her ⬇️ https://www.madogfritid.dk/rosti/ Opskriften giver ca 12 rösti så du skal dele opskriften med 3 eller lave dem alle og du har rösti til tilbehør til en anden dag.
- 100 gram røget laks
- 1/2 dl piskefløde
- 3 tsk revet peberrod
- smag til med salt
- ca 30 gram rucola
- frisk eller tørret dild
Lav röstierne og lad dem køle ned så de ikke er brandvarme.
Tag fire tallerkener og anret dine forretter ved at komme én rösti på hver tallerken.
Fordel rucolaen oven på hver rösti på de fire tallerkner.
Kom en skive røget laks ovenpå rucolaen.
Pisk piskefløden til en let flødeskum. Vend den revet peberrod i fløden og smag til med lidt salt.
Fordel peberrodsfløden ovenpå laksen, cirka en stor teskefuld.
Pynt til sidst forretten med frisk eller tørret dild