Opskrifter,  Vegansk & Vegetar

Spinatpandekage med grønne linser og salat

image_print

Jeg har her brugt spinatpandekagen til en let vegetarisk frokostret. Jeg har lagt pandekagen fladt på tallerkenen da der så kan være en masse fyld på:-)

Her har jeg toppet pandekagen med kogte grønne linser, iceberg, rød peber, cherrytomater, forårsløg, hjemmelavet jordskokke chips og dressing.

Jeg kommer linser på, da det giver noget protein til retten, så den mætter noget mere. Det kunne også være kikærter eller bønner.

Jordskokke chips:

Skræl jordskokkerne og skær den i tynde skiver på mandolinjern.

Varm solsikkeolie op til den er varm, man kan altid tjekke om den er varm nok ved at komme en tændstik eller en grillpind ned i olien og hvis det syder omkring pinden er det varmt nok.

Kom jordskokke skiverne ned i olien og vend dem jævnligt. Hold øje med dem hele tiden da det lige pludseligt går stærkt og bliver de for mørke smage de ikke godt. Kom jordskokke chipsene op på et stykke køkkenrulle og drys salt på og de bliver sprøde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *