
Grillkrydderi
Ofte køber man blandingskrydderier som grillkrydderier i dyre domme og oftest er det faktisk nogle krydderier man allerede har i krydderiskuffen som det er lavet af. Vi bruger ofte grillkrydderi når vi griller, men vi bruger det også til at komme i forskellige retter som for eksempel gryderetter eller wokretter. som for eksempel cremet spinatfettuccini med kylling og pølser, som du kan finde opskriften på her
Så jeg tænkte at det vist er ved at være tid til at lave en opskrift på dette grillkrydderi og tænker at jeg kommer til at lave andre blandingskrydderier herinde, da det jo er lidt skørt at bruge penge på noget der er blandet når man har det hele i skuffen 😉
Så skynd dig at få lavet en portion så du er klar til grillsæsonen som faktisk er ved at være godt i gang 🙂
- 2 tsk paprika
- 1/4 tsk stødt cayennepeber
- ½ tsk stødt spidskommen
- ½ tsk stødt ingefær
- 1/4 tsk stødt peber
- 1 tsk hvidløgssalt
- 1 tsk løgpulver
- ½ tsk chilipulver
- ½ tsk rørsukker
- ½ tsk oregano
Bland alle krydderierne godt sammen.
Kom dem i en lufttæt beholder og de kan holde sig længe.



Du vil muligvis også synes om

Thaisuppe
oktober 5, 2020
Karrywok med kylling
april 28, 2020