Opskrifter,  Supper

Kartoffelselleri suppe

image_print

Det er altid godt med nogle suppe dage her i efteråret og vinteren og kartoffelselleri suppe er en virkelig god suppe til netop efteråret og vinteren. Kartoffelsuppe er godt og selleri er godt, så de to ting sammen kan jo kun blive godt.

Kartoffelselleri suppe er en rigtig god suppe til hverdag, men den er også velegnet som en forret, hvor du serverer andre retter som for eksempel hovedret og dessert. Den kan også sagtens indgå på et tapasbord med masser af små retter. Mulighederne er mange med denne suppe.

Server et lækkert stykke brød til din suppe. Hvis du bager det selv, kan jeg anbefale mine ciabattaboller som du finder opskriften på her

Velbekomme 🙂

4 personer
  • 200 gram skrællede kartofler
  • 300 gram skrællet knoldselleri
  • 1 løg
  • 8 dl vand
  • 1 Fond de chef eller 2 terninger hønsebouillon
  • ½ dl piskefløde
  • salt

Skær løget i små tern og svits dem til de er klare i lidt olie.

Skær kartofler og selleri i tern og kom dem ned til løgene og svits dem kort med.
Hæld vand og bouillon over og kog det ved middel varme.

Når kartofler og selleri er møre blendes suppen til der ikke er nogle klumper i.

Tilsæt piskefløden, kog suppen op og smag til med salt.

Suppen er nu klar til at blive serveret med et stykke lækkert brød.

Kartoffel selleri suppe set oppe fra. Suppen er i en blå skål og der er en kvist timian oven på suppen. Suppen står på et lille træskærebræt og der ligger en guldske på en stribet serviet og et kuvertbrød
Kartoffel selleri suppe set tæt på. Suppen er i en blå skål og der er en kvist timian oven på suppen. Suppen står på et lille træskærebræt og der ligger en guldske på en stribet serviet og et kuvertbrød
Kartoffel selleri suppe set oppe fra. Suppen er i en blå skål og der er en kvist timian oven på suppen. Suppen står på et lille træskærebræt og der ligger en guldske på en stribet serviet og et kuvertbrød

Du kan finde flere lækre supper under kategorien Supper. Det kunne være denne lækre Karrysuppe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *