Jordbærsalat med feta
Denne jordbærsalat med feta blev til den første gang vi kunne hente jordbær i vores jordbærbed. Den består af de 4 råvare som er nogle af de råvare jeg er mest vild med. Det er en salat som kun tager få minutter at lave og så er det en rigtig sommerlig salat.
I det hele taget er salater med jordbær i bare vanvittig lækre og så sammen med feta, så bliver det næsten ikke bedre.
Det er efterhånden muligt at få fat i jordbær hele året rundt i Danmark, så i princippet kunne man lave denne salat hele året rundt. Jeg syntes dog at det virker lidt mærkeligt at sidde og spise en salat med jordbær midt om vinteren i regn og slud 🙂
4 personer
- 150 gram rucola
- 500 gram jordbær
- 200 gram frisk feta
- 40 gram græskarkerne
Skyl rucolaen godt for jord
Fjern blomsten på jordbærrene og halver dem
Fordel rucola og jordbær på et fad
Pluk den friske feta udover salaten
Kom et par dråber olie på en pande og varm den op. Kom græskarkernerne på og rist dem til de tager lidt farve og fordel dem udover salaten
Din lækre jordbærsalat med feta er nu klar til at komme på dit sommerbord 🙂
Er du vild med salater med frugt i så er du måske også interesseret i Salat med papaya, vandmelon, iceberg, purløg og ramsløgblomster