Cremede pesto kartofler
Er du vild med pesto kartofler, så skulle du prøve disse cremede pesto kartofler, hvor pestoen er rørt op med mayonaise og vand, det smager helt fantastisk. Cremede pesto kartofler er lavet med nye kartofler hvor du beholder skrællen på.
Det er med at udnytte at de nye kartofler er kommet og på nye kartofler er skællen så fin at man sagtens kan spise dem. Vi har for anden gang nogensinde prøvet at dyrke vores egne kartofler i år. Sidste gang gik det ikke for godt, så denne gang krydser vi fingre for at det lykkedes, så vi kan nyde vores egne nye kartofler.
Cremede pesto kartofler passer til al slags kød og fisk, så skal du grille så er det en fantastisk salat at serverer til.
Jeg har skrevet at opskriften er til 3-4 personer, da det selvfølgelig afhænger af hvad der ellers bliver serveret til eller hvis det er nogle som kan spise rigtig mange kartofler som de skal serveres til 🙂
Rigtig god fornøjelse 🙂
3-4 personer
- 30 gram basilikum
- 1 fed hvidløg
- 5 gram parmesan
- 10 gram pinjekerner
- 1/4 dl olie
- salt
- 2 spsk mayonaise
- 1 spsk vand
- 650 gram små nye kartofler
- lidt pinjekerner til at drysse på toppen
Kog de små nye kartofler i let saltet vand til de er møre.
Kom basilikum, pinjekerner, hvidløg og olie i en blender og blend det til pesto.
Bland pestoen med mayonaise og vand og rør det sammen.
Smag eventuelt til med salt.
Vend de lune kartofler i den cremede pesto og drys dem med lidt pinjekerner som er ristet på en tør pande.
Du kunne måske også være interesseret i Kartoffelsalat med bønner og pesto