Opskrifter,  Salater & Tilbehør

Syltede rødløg

image_print

Syltede rødløg er helt fantastisk til rigtig mange ting. Som tilbehør til kødretter, på tapas eller pølsebordet, på hotdoggen, på smørrebrødet eller i sandwichen.
De er ret nemme at lave og så kan de opbevares i en sterilt glas i køleskabet i lang tid. det eneste der sker med tiden er at de bliver ikke ved med at have den flotte pinke farve, de bliver matte med tiden.

Så få endelig syltet nogle rødløg, det er altid lækkert at have på lager til at pifte maden op med 😊

  • 200 gram pillede rødløg
  • 1 ½ dl sukker
  • 3 dl eddike
  • ½ tsk salt
  • frisk kvørnet peber

Halver de pillede rødløg og skær de halve rødløg i tynde både.

Kom eddike, sukker og salt i en gryde og kog det til sukkeret er helt smeltet.

Kværn noget peber i eddiken.

Lad eddiken køle en lille smule og hæld den derefter over rødløgene.

Stil de syltede rødløg på køl og lad dem stå til næste dag og de er klar til at blive serveret.

De syltede rødløg kan holde længe i køleskabet

Måske du også er interesseret i opskriften på Rødløgsmarmelade som smager helt fantastisk til ost

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *