Opskrifter,  Salater & Tilbehør,  Syltning

Rødløgsmarmelade

image_print

Rødløgsmarmelade er nemt at lave og så er det rigtig lækkert til ost eller til et stykke lækkert oksekød:-)

3 rødløg, ca. 180 gram

180 gram rørsukker

1 1/2 dl husholdnings eddike

1 tsk vaniljesukker

Pil, halvere og skær rødløget i tynde skiver. Kom rødløg, sukker, eddike og vaniljesukker op i en gryde og kog det, til det er kogt helt ind, til væsken er blevet til en tyk sirup. Hæld marmeladen op i glas og du har en lækker rødløgsmarmelade.

Det er vigtigt at du skyller glassene i kogt vand og atamon, hvis du vil have marmeladen til at holde længe.

Opbevares på køl.

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *