Desserter,  Opskrifter,  Sunde snacks

Sund chokolademousse

image_print

Sund chokolademousse, det har men vel altid lyst til 🙂 Og hvordan laver man så en sund chokolademousse ? Det gør man ved at bruge avocado som grundingrediens.

Her har du verdens nemmeste opskrift på en sund chokolademousse, som kun indeholder fire ingredienser og kan laves på under 10 minutter.

Det der tager længst tid og som kan være lidt svært, det er ventetiden. Det er meget vigtigt at man er tålmodig, da den sunde chokolademousse SKAL være kold når man serverer den.

Det er en chokolademousse, som læner sig rigtig meget opad den rigtige, mindre sunde chokolademousse.

Vil du gerne have dessert, men vil gerne have en sundere en af slagsen, så er denne dessert lige noget for dig. Avocado som består af det sunde fedt, græsk yoghurt som er fyldt med proteiner, den rå kakaopulver og til sidst sødet med sirup. Som afslutning toppes moussen med ristede mandler og mørk chokolade 🙂

2 portioner
  • 2 avocado
  • 2 spsk græsk yoghurt
  • 3 spsk sirup
  • 2 spsk kakaopulver
Pynt
  • 10 gram mandler
  • 20 gram ckokolade

Fjern sten og skal fra avocadoerne og kom avocadokødet i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og blend det hele godt, til en glat mousse.

Fordel den sunde chokolademousse i nogle glas, dæk dem til og stil dem i køleskabet, gerne til dagen efter. Det er vigtigt at moussen er helt kold ved servering.

Når chokolademoussen er klar til at blive serveret, rist da mandlerne på en tør pande og hak mandler og chokolade groft.

Fordel de hakkede mandler og chokolade på chokolademoussen.

Er du vild med sundere alternativer så skulle du også prøve Sunde müslibar. Du finder flere alternativer under kategorien sunde snacks.

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *