
Spinatvafler
Spinatvafler er en velegnet frokost, aftensmad eller forret. Billedet du kan se forneden er hvor jeg har fået min til frokost med masser af salat, grønsager, røget laks og krydderurtedressing. Du kan også sagtens servere den med andet, for eksempel kylling 🙂
Vafler er en skøn måde at få tilført nogle grønsager og frugt i maden, hvilket også er meget oppe i tiden 🙂
Du kan her på siden også finde opskriften på Kartoffelvaffel, Bananvaffel og Rucolavaffel med rejesalat og avocado.
Vafler kan spises lidt på samme måde som du vil spise en sandwich, med masser af grønsager, salat og fisk eller kødfyld.
Hvis du har børn og unge mennesker i huset er det som regel et hit blandt dem og det er også noget som der er nemt og hurtigt for dem at lave. Jeg ved herhjemmefra, at alt der er nemt er godt 😉
Spinatvafler er som sagt super nemme at lave og en god, sund og nærende ret 😊
5 spinatvafler
- 3 æg
- 1 dl mælk
- 150 gram frossen spinat
- 50 gram grahamsmel
- 100 gram hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- ½ tsk salt
Tø spinaten op.
Kom alle ingredienserne i en blender og blend det til det er fri for klumper.
Varm vaffeljernet op og smør det med olie.
Bag vaflerne til de er gennembagte.



Måske du også kunne være interesseret i Måltidssalat med kalvesteak og dukkah

Hamburgerryg ala Hawaii
Du vil muligvis også synes om

Græsk dressing
juli 24, 2019
Lakridssmåkager
april 1, 2020