Nachos kyllingeburger
Nachos kyllingeburger er nachos med kylling samlet i en burger. Så er du vild med nachos, så vil du helt sikkert også knus elske denne nachos kyllingeburger😊
Du får her opskriften på hvordan du laver nachos kyllingen og dertil skal du bruge burgerboller, hvor du enten kan købe nogle eller du kan bage dine egne, opskriften på burgerboller finder du her, salsa, salat og cremefraiche.
Denne burger er meget nem at lave, en rigtig god fastfood ret 😊
4 nachos kyllingeburger
- 2 kyllingebryster, ca 450 gram
- 100 gram tortillachips med salt
- 1 spsk hvedemel
- 1 tsk paprika
- 1 tsk løgpulver
- 1 æg
Tilbehør
- burgerboller
- cheddarost
- salsa
- cremefraiche
- salat
Start med at flække kyllingebrysterne på langs, så du får fire stykker i stedet for to.
Bank hvert kyllingestykke flad med en kødhammer.
Kom tortillachipsene i en frysepose og knus dem til krummer. Brug eventuelt en kagerulle og rul den henover chipsene.
Kom hvedemel, paprika og løgpulver ned i posen og bland det godt. Hæld blandingen i en dyb tallerken.
Slå et æg ud i en dyb tallerken og pisk det med en gaffel.
Vend først kyllingestykkerne i det sammenpisket æg og dernæst i tortillachips blandingen. Pres chipsblandingen på kyllingebrysterne så der kommer godt med panering på.
Kom godt med olie på en pande og varm det godt op.
Steg to bryster ad gangen på panden. Hvis der kommer for mange stykker på panden ad gangen køles panden for meget ned og det er vigtigt at de får en sprød skorpe. Steg dem til de er flotte gyldne og sprøde.
Kom de færdig stegte kyllingestykker i et fad og kom dem ind i en forvarmet ovn ved 180 grader i 10 minutter.
Sammel nachos kyllingeburgeren ved at komme salat på bunden af burgerbollen, dernæst nacho kyllingen, cheddarost, salsa og cremefraiche. Afslutningsvis kommes den øverste del af burgerbollen på.
Velbekomme 😊