Gris,  Opskrifter

Koteletter i fad

image_print

Koteletter i fad er en dejlig nem aftensmads ret. Den indeholder ikke nogen former for grønsager andet end løg og hakkede tomater, så en dejlig blandet salat vil være rigtig godt til.

Jeg serverede kogte ris til mine koteletter i fad, men du kan også sagtens serverer enten pasta, kartofler eller kartoffelmos til.

For at få den cremede sovs har jeg denne gang brugt cremefraiche 18 %, hvilket giver en dejlig syrlig sovs.

Hvis du ønsker din ret mere fedtfattig, kan du bruge fedtreduceret bacon og cremefraiche 5 % i stedet. Koteletterne er fedtfattige og så har du kun cocktailpølserne som ikke er fedtfattige.

Velbekomme 🙂

4 personer
  • 4 gode koteletter
  • 100 gram cocktailpølser
  • 100 gram røget bacon i tern
  • 1 løg
  • 2 tsk paprika
  • 1 lille dåse tomatpurè
  • 1 dåse hakkede tomater
  • ½ dl vand
  • 2 dl cremefraiche 18 %
  • salt og peber

Kom olie på en pande og steg koteletterne til de er stegte på begge sider og tag dem over på en tallerken.

Pil løget og skær det i tern. Kom løgene på panden sammen med bacon og steg det til løgene er klare.

Kom paprika og tomatpurè på panden og steg det kort med.

Tilsæt de hakkede tomater og vand, rør det godt sammen, tilsæt cremefraiche, kog det op og smag til med salt og peber.

Halver cocktailpølserne og kom dem ned i sovsen sammen med koteletterne.

Kom det hele ind i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 20 minutter imens du koger ris, pasta eller kartofler.

Dine koteletter i fad er nu klar til at blive serveret.

Koteletter i fad i en stegepande på et spækbræt med en stribet klud ved siden af
Koteletter i fad på et fad klar til at blive serveret med en skål kogte ris ved siden af. Det hele står oven på en bambus dækkeserviet

Måske du også kunne være interesseret Peanutbutter kylling med kogte ris

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *