Kaffe panna cotta
Panna cotta er både en lækker, men også rigtig nem dessert at lave. Det som man så kan trylle med er hvad man giver til af tilbehør og det behøver heller ikke at være noget besværligt noget. Her har jeg pyntet kaffe panna cottaen med blåbær, hindbær, ristede hasselnødder og mørk chokolade. Desserten kan laves dagen før, så den er nem at stå med når gæsterne er der 🙂
4 personer
- 3 dl piskefløde
- 1 dl sødmælk
- 3 blade husblas
- 70 gram sukker
- 1 dl espresso kaffe/ stærk kaffe
Pynt: Blåbær, hindbær, hasselnødder og mørk chokolade
Kom husblassen i blød i kold vand i 5 minutter
Kog mælk og fløde op med sukker og espresso kaffen og kom den udblødede husblas i og rør til husblassen er helt smeltet
Hæld panna cottaen igennem en si så du er sikker på at der ikke er nogle husblas klumper og hæld den derefter op i 4 portionsglas og stil dem på køl i minimum 3 timer
Pynt panna cottaerne med blåbær, hindbær, ristede hasselnødder som er hakket og lidt hakket mørk chokolade lige inden serveringen