Biscotti med chokolade og hasselnødder
Jeg er rigtig glad for denne italienske småkage og så har jeg fået en opfordring af en veninde som var i Italien i sommerferien at jeg gerne måtte lægge en opskrift op på biscotti, så her har du opskriften på biscotti med chokolade og hasselnødder og du kan også finde opskriften på biscotti med mandler og pistacie her på hjemmesiden 🙂
Biscotti med chokolade og hasselnødder
- 125 gram hvedemel
- 115 gram sukker
- 1 æg
- 1/4 tsk bagepulver
- 40 gram hasselnøddekerner
- 40 gram mørk chokolade
Bland hvedemel, sukker og bagepulver og tilsæt ægget mens du rører massen. Når du har en dej der hænger sammen, hakker du hasselnødder og chokolade ikke for fint og ikke for groft og vender det i dejen
Rul dejen ud i en lang pølse som du trykker lidt
Bag den ved 175 grader i 20 minutter
Tag den ud af ovnen og afkøl den lidt, skær derefter nogle skrå stykker på 1 cm og fordel dem ud på bagepladen og kom dem tilbage i ovnen i 10 minutter
Tag biscottierne ud af ovnen og lad dem køle helt ned og kom dem i en lufttæt beholder indtil du skal servere dem.