Desserter,  Opskrifter

Hjemmelavet marcipanæg med nougat

image_print

Nu nærmer påsken sig og så er det tid til igen, at smovse sig i marcipan og nougat. De påskeæg jeg har lavet er med marcipan og nougat, så er nogen overtrukket med mørk chokolade og nogle med hvid chokolade og derefter dekoreret. Nogle er der drysset lakridspulver på andre hindbærstøv og nogle hakket hasselnødder. Man pynte med lige hvad man har lyst til, mulighederne er mange. Det kunne også være violer som vi også kender fra jul eller krymmel som vi kender fra trøfler, guld eller sølv støv. Fantastiske at give som værtindegave, de vil helt sikkert falde i god jord:-)

Det som du skal bruge er

  • marcipan
  • nougat
  • overtræks chokolade
  • hindbærstøv og lakridspulver eller lignende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *