Brød,  Opskrifter

Frøsnapper med salsa

image_print

Frøsnapper med salsa er en god snack og rigtig god i madpakken. Da jeg i sin tid blev introduceret til frøsnappere, var det med tre forskellige frø på. Birkes, hvide og sorte sesam. Men disse frøsnappere er med salsa og revet mozzarella, hvilket er virkelig lækkert. Jeg har købt en færdiglavet salsa som jeg har brugt i mine frøsnappere. Den jeg har brugt er medium stærk, men er du til den stærke af dem er det jo bare den du kommer i dine frøsnappere

Jeg har lavet en video længere nede i denne opskrift, hvor jeg viser hvordan jeg snor mine frøsnapper med salsa. Jeg snor dem ikke som de fleste nok ville gøre, da jeg syntes at de kan have en tendens til at folde sig ud igen under bagningen, hvis jeg bare snor dem som andre ofte gør. På denne måde syntes jeg at de bibeholder deres snoning rigtig fint.

Lyder frøsnapper med salsa som noget du kunne tænke dig at bage, har du opskriften her 🙂

11-12 frøsnapper med salsa
  • 2 dl kærnemælk
  • ½ dl vand
  • 25 gram gær
  • 2 spsk olie
  • ½ spsk groft salt
  • ½ spsk sukker
  • 1 æg
  • ca 500 gram hvedemel
  • 1 ½ dl blendet salsa
  • 100 gram revet mozzarella

Lun kærnemælk og vand til det er lillefinger lunt (32 grader) og rør gæren ud i

Tilsæt olie, salt, sukker og æg og rør det sammen

Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen til du har en let klistret dej.

Ælt dejen ved middelhastighed i 5-8 minutter eller til dejen har en helt glat overflade

Lad dejen hæve tildækket i 20 minutter

Rul dejen ud i en rektangel der er 3-4 mm tyk og smør den blendet salsa på den nederste halvdel og fordel derefter den revet mozzarella ovenpå salsaen

Fold den øverste del af dejen, hvor der ikke er noget på, ned over den del med salsa og ost

Skær 11-12 strimler der er 4-5 cm brede

Lav et snit i strimlen op til ca 1 cm fra hvor den er foldet

Snor de to strimler helt ned til enden og rul derefter hver sin vej, så din frøsnapper får en ekstra snoning

FORVIRRET, så se videoen her:

Kom dine færdig snoet frøsnappere på en bageplade, beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i 20 minutter

Bag dine frøsnappere med salsa og revet mozzarella i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 15-20 minutter

Frøsnapper med salsa

Andre lækre snacks til madpakken kunne være: Skinkeflûtes og Ostekringler

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *