Cremet broccolisalat

En god cremet broccolisalat med bacon, ristede solsikkekerner, rødløg og tørret tranebær er en rigtig lækker kombination og et lækkert tilbehør til mange retter eller på buffetbordet 🙂

4 personer

  • 1 broccoli, ca 500 gram
  • 1 rødløg
  • 250 gram bacon i tern
  • 1/2 dl solsikkekerner
  • 40 gram tørret tranebær

Dressing:

  • 4 spsk mayonaise
  • 2 dl ymer
  • 2 tsk rødvinseddike
  • 2 tsk sukker
  • 2 tsk dijonsennep
  • salt

Skær broccolien i små buketter og skyl godt. Skær rødløget i meget små tern. Rist solsikkekernerne på en tør pande til de har taget farve og læg dem til side. Steg bacon sprødt på panden.

Pisk mayonaise og ymer sammen og tilsæt rødvinseddike, sukker, dijonsennep og smag det til med lidt salt

Bland broccolibuketterne med dressingen og rødløgs ternene og kom det i en skål. Pynt salaten med solsikkekerner, bacon og de tørret tranebær

Broccolisalat er lækkert tilbehør til mange retter

One Reply to “Cremet broccolisalat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *