Kolde & Varme drikke,  Opskrifter

Hjemmelavet frappè med kaffe og karamel

image_print

Jeg elsker frappè med kaffe og karamel fra Mc Donalds og har derfor prøvet mig frem for at finde en hjemmelavet udgave af den som jeg syntes var tæt på den de har og da jeg en dag lavede dulce de leche til petit four kager, kom jeg til at tænke over at jeg jo egentlig syntes at den smag som det havde mindede rigtig meget om frappè smagen fra Mc Donalds og det blev så til denne opskrift 🙂

  • 2 dl soyamælk
  • 1 tsk instant kaffe
  • 1 spsk dulce de leche
  • masser af isterninger

Kom alle ingredienserne i en blender og blend det godt til isterningerne er helt knust og ligesom sluce ice

Drik din Frappè iskold

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *