Vegetarisk One Pot
Denne vegetarisk One Pot er super lækker, nem at lave og så kan man nå at rydde køkkenet op efter madlavningen, imens retten står og bliver færdig. Du må dog ikke helt glemme den, da den kræver at man røre i den en gang imellem, så den ikke brænder på 🙂
One pot retter er i det hele taget meget populære, jeg tænker at det er fordi at der er masser af lækre ting i og så passer den mest sig selv. Perfekt til en travl hverdag. Jeg har her på bloggen også opskriften på One pot rice med kylling som du måske også kunne være interesseret 🙂
4 personer
En håndfuld persille
2 forårsløg
1/2 løg
1 fed hvidløg
100 gram gulerod
1 dåse sorte bønner
100 gram frossen bredbladet spinat
400 gram pastaskruer
1 dåse hakket tomater
140 gram tomatpure (en stor dåse)
1 spsk karry
1 spsk paprika
1 spsk oregano
9 dl vand
1 grønsagsbouillonterning
1 dl fløde
ca. 1 tsk salt
Hak persillen fint. Pil og skær løg og hvidløg i små tern. Snit forårsløget i fine ringe. Skræl og riv guleroden groft.
Kom 1 spsk olie i en gryde og svits løg, hvidløg og forårsløg til det tager farve.
Tilsæt de revet gulerødder og svits dem med et øjeblik.
Tilsæt derefter karry, paprika og tomatpure og brænd det lidt af.
Kom derefter pasta, hakket tomater, persille, sorte bønner, spinat, oregano, salt, vand og bouillonterningen i gryden og rør det godt rundt. Kom låg på gryden og lad det stå og koge ved svag varme.
Det er så her du ikke må glemme retten helt og huske at rører i den en gang imellem. Hvis retten er ved at koge lidt for tør kan du tilsætte mere vand.
Retten skal koge i ca. 25 minutter eller til du syntes at pastaen har fået nok.
Til sidst runder du retten af ved at komme fløden i og giver retten et hurtig opkog og så er retten klar til at blive serveret.
Nemmere bliver det næsten ikke 🙂