Brød,  Opskrifter

Spinatboller

image_print

Dette opslag har jeg lavet som boller, men denne spinatdej er god til både boller, flutes eller burger/sandwichboller. Jeg har serveret dem til morgenmad med scrambled egg i, hvilket smagte rigtig dejligt, men den vil også være helt perfekte til sandwichbrød til en lækker sandwich med diverse grønsager og kød 🙂

12 stk
  • 1 dl ymer eller et andet surmælksprodukt
  • 1½ dl kogende vand
  • 0,25 dl olie
  • 1 tsk salt
  • 50 gram gær
  • 100 gram frossen spinat
  • ca 450 gram hvedemel
  • sesamfrø

Tø spinaten op

Bland ymer, vand og olie og når væsken er lillefinger lun (32 grader) rør da gæren ud i

Tilsæt salt og spinat og lidt af hvedemelet lidt ad gangen

Ælt det hele godt sammen og stil dejen til hævning under et klæde i 20 minutter

Del dejen i 12 stykker som trilles til boller

Lad bollerne hæve i 20 minutter

Pensel bollerne med et sammenpisket æg og drys dem med sesam

Bages ved 180 grader varmluft i 15-20 minutter

Spinatboller
Spinatboller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *