
Pepperonisnurrer
Pepperoni, det er noget de fleste unge mennesker og børn kan lide og så har det været ret moderne at lave snurrer i alle afskygninger i det sidste lange stykke tid. Så jeg tænkte at så var det måske tid til at lave nogle pepperonisnurrer 🙂
11 pepperonisnurrer
- 3 dl mælk
- ½ dl olie
- 1 ½ tsk salt
- 25 gram gær
- 1 æg
- 100 gram grahamsmel
- ca 475 gram hvedemel
- 75 gram pepperoni
- 200 gram revet mozzarella
- ½ portion pizzasovs find opskriften her
Lun mælken til 32 grader (lillefinger lunt) og rør gæren ud i. Tilsæt olie, æg, salt og grahamsmel og ælt det sammen. Tilsæt hvedemel lidt ad gangen til du har en let klistret dej og ælt det i 10 minutter ved middel hastighed
Lad dejen hæve i 20 minutter
Rul dejen ud til en firkant der er ca ½ cm tyk og smør pizzasovsen ud over hele firkanten. Fordel osten ovenpå pizzasovsen. Skær pepperonien i små firkanter og fordel den ovenpå osten.
Nu skal du til at sno dine snurrer, se billederne nedenfor, måske det hele så bliver nemmere at forstå 🙂
Fold nu den ene halvdel af dejen og ovenpå den anden halvdel
Skær nogle strimler der er ca 4 cm bredde, så du får ca 11 strimler
Skær et snit ned igennem strimlen, ca ½ cm fra hvor dejen er foldet og hele vejen ned
Sno de to strimler og rul den snoede strimmel sammen som en snegl og prop enden nedenunder sneglen
Der falder noget af pepperonien ud under snoningerne det propper du bare ned i snurrerne til sidst
Lad snurrerne hæve i 40 minutter
Bag dine pizzasnurrer i ovnen ved 180 grader varmluft i ca 15 minutter


Pizzasovs
Du vil muligvis også synes om

En fedtfattig start på året
januar 3, 2020
Pitabrød
juli 11, 2019