Cremet pastaret med frisk spinat og krydderurter
Der er ikke noget så lækkert som en god cremet pastaret. Jeg brugte hjemmelavet spaghetti da jeg lavede retten, men det behøver man overhovedet ikke. Denne pastaret er vegetarisk, men hvis man gerne vil have lidt kød til kan man altid servere kylling eller for eksempel et stykke laks til, det vil også være super lækkert 🙂
4 personer
- 400 gram spaghetti
- 200 gram naturel flødeost
- 2 håndfuld frisk babyspinat
- 2 dl pastavand
- 1 håndfuld frisk basilikum
- 1 bundt frisk persille
- ½ dl revet parmesan
- salt og frisk kværnet peber
Kog pastaen efter anvisning på pakken
Varm en pande op med 1 spsk olie og kom den færdig kogte spaghetti på panden ( husk at gemme noget pastavand til retten)
Tilsæt naturel flødeosten og pastavandet og rør rundt i det til osten er smeltet
Kom babyspinaten på panden sammen med spaghettien og kom et låg på panden og lad det små simre i et par minutter til spinaten er “klasket” sammen
Hak persille og basilikum
Tilsæt retten den revede parmesan og smag til med salt og frisk kværnet peber
Tilsæt til sidst persille og basilikum og rør det kun lige rundt i retten og servere straks derefter