Fjerkræ,  Opskrifter

Kyllingenuggets med tortillachip panering

image_print

Jeg var så heldig at få tilsendt en pakke fra Santa Maria med nogle af deres produkter i så jeg kunne lave lidt her på bloggen, hvor jeg kan vise, hvad man kan lave af nogle af deres produkter og de har jo virkelig mange af slagsen. Min søn syntes at jeg skulle lave kyllingenuggets med tortillachips panering så det er den opskrift som du får her. Jeg er meget til at lave tingene selv fra bunden af, men jeg syntes også at det ind imellem er rart at have en lidt mere færdig løsning ved hånden som her, hvor dyppelsen til kyllingenuggetsene er færdig Taco sauce og Tropical salsa fra Santa Maria. 🙂

4 personer

  • 450 gram kyllingebrystfilet
  • 150 gram tortilla chips med salt
  • 50 gram mel
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • peber
  • 2 æg

Skær kyllingebrystfileterne ud i firkanter der er ca 5 cm x 5 cm.

Bland mel, paprika, salt og peber

Pisk æggene sammen

Knus tortillachipsene i små stykker

Start med at vende kyllingestykkerne i melblandingen, derefter i de sammenpisket æg og til sidst i de knuste tortillachips.

Fordel derefter stykkerne på et stykke bagepapir på en bageplade og kom dem i en forvarmet ovn ved 210 grader varmluft i ca 25-30 minutter

//Reklame
Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *