Opskrifter,  Vegansk & Vegetar

Pastaret med grønsager i cremet kokossauce

image_print

Denne pastaret med grønsager i cremet kokossauce er en vegetarret som du kan vælge at spise som den er eller til et stykke kød eller fisk. Retten er tilsat en masse lækre grønsager som ligger i en cremet sauce af kokosmælk og cremefraiche.

Jeg har i denne ret brugt de grønsager som er i sæson lige nu, men du kan sagtens skifte nogle af dem ud med enten det som er i sæson på det tidspunkt, hvor du laver den eller brug retten som inspiration og få brugt dine grønsagsrester i grønsagsskuffen.

En nem hverdagsret som du kan spise med god samvittighed 😊

4 personer
  • 3 dl pasta
  • 1 lille squash
  • 1 løg
  • 1 stor snack peber
  • 2 tomater
  • 2 gulerødder
  • 1/2 blomkål
  • en stor håndfuld frisk babyspinat
  • 2 spsk paprika
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 dl cremefraiche 18%
  • salt og peber

Kog pastaen efter anvisning på posen

Skær blomkålen i små buketter

Skræl og riv gulerødderne på den grove side af jernet

Skær squashen i små tern

Skær tomaterne i store tern

Skær snack peberet i lange strimler
Pil løget og skær det i små tern

Kom lidt olie på en pande eller en sauté pande og varm det op og tilsæt alle grønsagerne og svits dem

Tilsæt paprika og cremefraiche og rør det godt sammen

Tilsæt kokosmælken og varm det hele godt sammen

Smag retten til med salt og peber og tilsæt dernæst de kogte pastaer

Varm retten godt igennem og saucen vil begynde at tykne en smule

Din pastaret er nu klar til at blive serveret 😋

Måske du også kunne være interesseret i “Flødekartofler på kokosmælk”

pastaret med grønsager i cremet kokossauce
pastaret med grønsager i cremet kokossauce

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *