Kartoffeltilbehør,  Opskrifter,  Vegansk & Vegetar

“Flødekartofler på kokosmælk”

image_print

Er du vild med flødekartofler, men vil gerne have den på en lidt sundere måde, så kan jeg her tilbyde dig opskriften på en mere fedt venlig opskrift på flødekartofler, med nogle lækre grønsager i og lavet på kokosmælk. Her er de serveret med et stykke grillet kyllingebryst men de kan serveres med et hvilket som helst stykke kød eller grillet/stegt fisk, men kan også sagtens serveres som en vegetarret med en lækker salat til. Et virkelig lækkert tilbehør 🙂

4 personer

  • 10 cherrytomater
  • 200 gram frossen spinat eller frisk
  • 1 almindelig størrelse løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 800 gram kartofler
  • 2 dåser kokosmælk
  • salt

Skær cherrytomaterne i kvarte

Pil løget, halver det og skær det i tynde skiver

Skær peberfrugten i små tern

Skræl (hvis nødvendigt) kartoflerne, halver dem og skær dem i tynde skiver

Kom det hele i et ildfast fad og hæld kokosmælken ud over og drys det med salt og vend det hele sammen

Kom det i ovnen ved 180 grader varmluft i ca 1 time

Server dine flødekartofler på kokosmælk til et stykke grillet eller stegt kød, fisk eller som den er, som en vegetarret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *