“Flødekartofler på kokosmælk”
Er du vild med flødekartofler, men vil gerne have den på en lidt sundere måde, så kan jeg her tilbyde dig opskriften på en mere fedt venlig opskrift på flødekartofler, med nogle lækre grønsager i og lavet på kokosmælk. Her er de serveret med et stykke grillet kyllingebryst men de kan serveres med et hvilket som helst stykke kød eller grillet/stegt fisk, men kan også sagtens serveres som en vegetarret med en lækker salat til. Et virkelig lækkert tilbehør 🙂
4 personer
- 10 cherrytomater
- 200 gram frossen spinat eller frisk
- 1 almindelig størrelse løg
- 1 rød peberfrugt
- 800 gram kartofler
- 2 dåser kokosmælk
- salt
Skær cherrytomaterne i kvarte
Pil løget, halver det og skær det i tynde skiver
Skær peberfrugten i små tern
Skræl (hvis nødvendigt) kartoflerne, halver dem og skær dem i tynde skiver
Kom det hele i et ildfast fad og hæld kokosmælken ud over og drys det med salt og vend det hele sammen
Kom det i ovnen ved 180 grader varmluft i ca 1 time
Server dine flødekartofler på kokosmælk til et stykke grillet eller stegt kød, fisk eller som den er, som en vegetarret