
Müslibar
Hjemmelavet müslibar smager bare fantastisk og det bedste af det hele er at de er rimelig nemme at lave. De kan pakkes ind i film og gemmes eller fryses og så kan man tage dem op lidt af gangen. God til madpakken eller som en lille eftermiddagssnack 🙂
35 stk Müslibar
250 gram margarine
250 gram honning
250 gram sukker
375 gram havregryn
250 gram solsikkekerner
125 gram sesamfrø
60 gram mandler
Eventuelt chokolade til at smøre ovenpå müslibaren
Smelt margarinen i en gryde, tilsæt resten af ingredienserne og varm det godt igennem til sukkeret er smeltet og massen har taget farve. Kom massen over i en 25 x 35 cm bradepande og pres massen ud til kanterne og fordel massen så den er ligelig fordelt i hele bradepanden. Kom bradepanden i ovnen ved 160 grader varmluft i ca. 45 minutter til massen er gylden brun. Massen kan godt virke blød når det kommer ud af ovnen, men den stivner når den bliver kold.
Hvis man vil gøre müslibaren ekstra lækker, kan man smøre toppen med smeltet chokolade.


Kryddersmør
Du vil muligvis også synes om

Grillet hjertesalat med revet mozzarella og chili
august 13, 2019
Nøddehorn
september 12, 2021