Fjerkræ,  Opskrifter

Kyllingefrikadeller

image_print

Kyllingefrikadeller er virkelig lækre. De er både krydrede og fedtfattige. Kyllingefrikadeller kan serveres både med noget sommerligt tilbehør som tabouleh eller med stegte kartofler, tomatsalat og tzatziki, med en kold kartoffelsalat eller i en frikadellesandwich. Men også mere efterårs og vinterligt med kogte kartofler og sovs eller med en dejlig stuvet hvidkål til 🙂

Kyllingedeller er velegnet både til frokostbordet og til aftensmaden. Du kan sagtens spise kyllingefrikadellerne kold, så er derfor også velegnet til at komme i madpakken

Kyllingefars er meget fersk i smagen og derfor krydre jeg mine deller med hvidløg og persille, hvilket giver en helt fantastisk smag 🙂

12 stk kyllingefrikadeller
  • 400 gram hakket kyllingekød
  • 1 tsk salt
  • 1 æg
  • 2 spsk havregryn
  • 2 spsk mel
  • 1/2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 dl mælk
  • 2 spsk hakket persille

Rør saltet ud i kyllingefars.

Pil og blend løg og hvidløg i mælken og rør det ud i farsen.

Tilsæt æg, havregryn, mel og persille og rør farsen godt igennem.

Smag til sidst farsen til med salt og peber

Steg frikadellerne i halv olie, halv smør på panden.

kyllingefrikadeller

Måske du også kunne være interesseret i opskriften på Köfta

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *