Hvidløgssmør
Smør er et must i en bagt kartoffel og helst masser af det og hellere end gerne, hvidløgssmør. Hvidløgssmør er ret nemt at lave, men det er vigtigt at den kommer en tur i fryseren og sætter sig inden du bruger den i din bagekartoffel eller hvidløgsflûtes ellers er det bare en rørt smør du har, hvilket også kan være lækkert nok, men det er nu lækrest, hvis den lige har været et smut på frost først 🙂
Jeg kan klart anbefale at lave en portion til fryseren, også selvom du ikke lige skal bruge det nu og her, fordi så har du det den dag du lige står og skal bruge det 🙂
Her på bloggen kan du også finde min opskrift på hvidløgsflûtes, hvor der også bliver brugt denne hvidløgssmør. Jeg har linket opskriften hvidløgflûtes under billederne
Rigtig god fornøjelse 🙂
Èn rulle hvidløgssmør
- 200 gram smør
- 1 fed hvidløg
- 2 spsk frossen persille
Kom smørret i en skål.
Pres hvidløget ned i smørret med en hvidløgspresser og tilsæt persillen
Rør smørret godt sammen og kom det over på et stykke bagepapir, hvor du ruller smørret til en rulle, ved hjælp af bagepapiret
Kom rullen i fryseren til du skal bruge den
Hvis du har fået lyst til at bage et hvidløgsflûtes finder du opskriften her