Hvidløgspizza
Denne hvidløgspizza kan spises som en pizza, men er også helt ideel at lave som et hvidløgsbrød som tilbehør til en hovedret, forret eller suppe.
Hvidløgspizza består af en pizzabund og derudover fire ingredienser. Mozzarella, olie, hvidløg og oregano. Så bliver det næsten ikke nemmere.
Du kan også spise denne hvidløgspizza som en pizza. Enten som den er eller ved at komme rucola på toppen eller parmaskinke eller måske begge dele.
Det er en pizza som ikke har den traditionelle tomatsovs i bunden, men som domineres af mozzarella og hvidløgsolie.
En super lækker pizza som jeg helt klart kan anbefale 😊
- 1 pizzabund find opskriften Pizzadej
- 1 mozzarellakugle
- 2 spsk olie
- 1 fed hvidløg
- tørret oregano
Lav pizzabunden efter opskriften.
Vrid så meget væske ud af mozzarellakuglen som muligt og pluk den i stykker som fordeles ud over pizzabunden.
Bag pizzaen i en forvarmet ovn ved 250 grader eller mere hvis din ovn kan det og gerne på en bagesten eller bagestål til pizzaen har en sprød bund og kant. Det tager ca. 10-15 minutter.
Blend olien med hvidløget til hvidløget er helt blendet.
Fordel hvidløgsolien udover den færdigbagte pizza og drys til sidst med den tørret oregano.