
Forret med varmrøget laks, rejer og avocado
Denne forret er lækker og samtidig meget dekorativ. Den er lavet inde i en ringform så ingredienserne kan stables og holde den runde facon på tallerkenen. Du skal anrette direkte på den tallerken som du vil servere den på 🙂
4 personer
- 200 gram varmrøget laks
- 100 gram rejer
- 1 1/2 avocado
- frisk dild
- limefrugt
- rød stenbidderrogn
Dilddressing:
- 1 dl cremefraiche 18 %
- 1/2 tsk tørret dild
- salt
Tag en ringform og anbring den på den tallerken som du vil servere forretten på og start med at plukke den varmrøget laks i stykker og læg dem i bunden af ringen
Skær avocadoen i små tern og placer dem oven på laksen
Afslut til sidst anretningen med at komme rejer på toppen
Giv hele retten et tryk så lagene bliver trykket sammen
Fjern ringen og pynt anretningen med en limebåd, frisk dild og rød stenbidderrogn
Dilddressing:
Rør cremefraiche og tørret dild sammen og smag dressingen til med salt
Server dilddressingen til lakseanretningen



Profiteroles med nougatfyld
Du vil muligvis også synes om

Asiatisk inspireret måltidssalat
maj 10, 2020
Mojitto sorbet
maj 11, 2019