Fisk & Skaldyr,  Nytår,  Opskrifter

Forret med varmrøget laks, rejer og avocado

image_print

Denne forret er lækker og samtidig meget dekorativ. Den er lavet inde i en ringform så ingredienserne kan stables og holde den runde facon på tallerkenen. Du skal anrette direkte på den tallerken som du vil servere den på 🙂

4 personer

  • 200 gram varmrøget laks
  • 100 gram rejer
  • 1 1/2 avocado
  • frisk dild
  • limefrugt
  • rød stenbidderrogn

Dilddressing:

  • 1 dl cremefraiche 18 %
  • 1/2 tsk tørret dild
  • salt

Tag en ringform og anbring den på den tallerken som du vil servere forretten på og start med at plukke den varmrøget laks i stykker og læg dem i bunden af ringen

Skær avocadoen i små tern og placer dem oven på laksen

Afslut til sidst anretningen med at komme rejer på toppen

Giv hele retten et tryk så lagene bliver trykket sammen

Fjern ringen og pynt anretningen med en limebåd, frisk dild og rød stenbidderrogn

Dilddressing:

Rør cremefraiche og tørret dild sammen og smag dressingen til med salt

Server dilddressingen til lakseanretningen

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *