Opskrifter,  Salater & Tilbehør

Fennikelsalat med æble og krydderurter

image_print

Fennikel har en rigtig dejlig smag af lakrids/anis og sammen med den søde smag fra æblerne og den syrlige smag fra vinaigretten som den er vendt i så spiller det hele rigtig godt sammen. En god salat som tilbehør til en kød eller fisk 🙂

4 personer

  • 2 fennikel
  • 2 grønne æbler
  • 1 bundt frisk dild
  • 1 bundt frisk persille

Vinaigrette:

  • 3 spsk hvid balsamico
  • 3 spsk oliven olie
  • 2 spsk flydende honning
  • salt og peber

Stik kernehuset ud af æblerne så de stadig er hele

Snit æbler og fennikel tyndt på mandolinjern og kom det i en skål

Pisk olivenolie, balsamico og flydende honning sammen og smag det til med salt og peber

Vend vinaigretten i æbler og fennikel og anret salaten på et fad eller i en skål

Hak dild og persille groft

Pynt salaten med de friske krydderurter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *