Opskrifter,  Salater & Tilbehør

Crispy salat med pære og figner

image_print

Den anden dag, hvor vi skulle have gæster lavede jeg denne crispy salat med pære og figner. Det er lige nu sæson for pære og friske figner og det er med at udnytte det og bruge dem i for eksempel salater.

Udover pære og friske figner er der grønkål, crispy salat / lolla bionda og majs i. Jeg købte en majskolbe da de var på tilbud, men du kan også sagtens bruge dåse majs, det bliver salaten ikke dårligere af. Til sidst er den pyntet med de super flotte granatæblekerner, som jeg syntes er vildt dekorative.

Vi fik denne salat til kyllingebryst fyldt med flødeost og viklet ind i bacon. Men jeg vil sige at den kan serveres til alle retter man nu kunne have lyst til

Crispy salat med pære og figner er en virkelig dekorativ salat som pynter godt op på et bord og vil også være helt perfekt til en buffet 🙂

4 personer
  • 100 gram fint snittet grønkål
  • 1 crisp salat, frisèe eller lollo bionda
  • 4 friske figner
  • 2 pære
  • 1/2-1 granatæble (kommer an på størrelsen)
  • 1 lille dåse majs eller 1 frisk majskolbe

Hvis ikke du har købt snittet grønkål men hel grønkål, pil da grønkålsbladene af stilken og snit det fint

Snit crisp salaten fint

Skær fignerne i kvarte

Skær pærene i både

Hvis det er en frisk majskolbe du bruger, fjerne da bladene og kog den i 20 minutter og skær derefter majskernerne af majskolben. Hvis det er en dåse majs, hældes lagen fra majsene

Pil granatæblerne ud af skallen

Bland grønkål, crisp salat, majs og pærerne og kom det i en skål eller på et fad og placer de friske figner rundt omkring i salaten og drys til sidst granatæblekernerne ud over salaten og din salat er klar til at blive serveret

Crispy salat med pære og figner
Crispy salat med pære og figner

En god salat til fyldte kyllingebryst som du kan finde opskriften på her

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *