Kødsovs med et strejf af Italien

Min familie er helt vilde med pasta med kødsovs og chili con carne, jeg hælder nok mest til con carnen. Så den anden dag, hvor jeg blev spurgt om vi ikke kunne få pasta med kødsovs spurgte jeg om det ikke var i orden at jeg lavede noget der lignede og så alligevel ikke helt og det var det heldigvis og på den måde kom denne opskrift til. Jeg har brugt frosne grønsager fra Rema1000 som hedder Italiensk inspireret grønsager, men du vil kunne bruge hvilke som helst grønsager som du har lyst til. I stedet for pasta serverede jeg ris og cremefraiche til som jeg ville have gjort til Chili con carne. Det var en virkelig lækker ret som klart kan anbefales 🙂

4 personer

  • 500 gram hakket oksekød
  • 1/2 porre
  • 200 gram frosne italiensk inspireret grønsager (Rema1000)
  • 1/2 bakke champignon
  • 1 spsk karry
  • 1 spsk paprika
  • 2 spsk tomatpurè
  • 1 tsk spidskommen
  • ½-1 tsk chiliflager (afhængig af hvor stærk du ønsker den)
  • 2 dl vand
  • 1 dl piskefløde
  • salt

Rens porren, halver og snit den i fine skiver

Rens champignonerne og skær dem i kvarte

Varm lidt olie op i en gryde og brun oksekødet

Tilsæt porre og champignon og svits dem med

Tilsæt de italiensk inspireret grønsager, karry, paprika, spidskommen, tomatpurè og chiliflager og svits det med i et par minutter

Tilsæt vand og salt og lad det koge i 10 minutter

Tilsæt fløden og kog det op

Smag retten til med salt og din kødsovs med et strejf af Italien er klar til at blive serveret med ris og cremefraiche

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *