
Butterchicken
Butter chicken, en vildt lækker indisk ret. Jeg er i det hele taget ret vild med Indisk mad, det er godt krydret og cremet 🙂
4 personer
- 600 gram kyllingebryst filet
- 1,5 spsk revet ingefær
- 3 fed hvidløg
- 1 spsk tandoori masala eller garam masala
- 3 tsk stødt koriander
- 2 tsk gurkemeje
- 2 spsk citronsaft
- 1 tsk salt
- sort peber
- 2 dl yoghurt naturel
- 1 løg
- 1 dåser hakket tomater
- 2 dl piskefløde
- 1 bundt frisk koriander
Skær kyllingebrystfileterne i tern. Bland en marinade af yoghurt, revet ingefær, knust hvidløg, tandoori masala, koriander, gurkemeje, salt og peber og kom kyllingen i og lad den marinere i 1 time i køleskabet eller hvis du er i god tid natten over. Skær løget i små tern og svits dem i lidt olie i en gryde, når de er gennemsigtige tager du kyllingestykkerne op af marinaden og bruner dem sammen med løget. Tilsæt marinaden som kyllingen lå i sammen med de hakket tomater og fløden og lad det små simre i 15-20 minutter. Smag til sidst retten til med salt
Server retten med kogte ris og frisk groft kakket koriander på toppen.


Pina colada

Græsk inspireret kylling
Du vil muligvis også synes om

Spinat pandekager
april 21, 2019
Salatbowl med nudler og koldrøget laks
december 10, 2021