1

Butterchicken

Butter chicken, en vildt lækker indisk ret. Jeg er i det hele taget ret vild med Indisk mad, det er godt krydret og cremet 🙂

4 personer

  • 600 gram kyllingebryst filet
  • 1,5 spsk revet ingefær
  • 3 fed hvidløg
  • 1 spsk tandoori masala eller garam masala
  • 3 tsk stødt koriander
  • 2 tsk gurkemeje
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk salt
  • sort peber
  • 2 dl yoghurt naturel
  • 1 løg
  • 1 dåser hakket tomater
  • 2 dl piskefløde
  • 1 bundt frisk koriander

Skær kyllingebrystfileterne i tern. Bland en marinade af yoghurt, revet ingefær, knust hvidløg, tandoori masala, koriander, gurkemeje, salt og peber og kom kyllingen i og lad den marinere i 1 time i køleskabet eller hvis du er i god tid natten over. Skær løget i små tern og svits dem i lidt olie i en gryde, når de er gennemsigtige tager du kyllingestykkerne op af marinaden og bruner dem sammen med løget. Tilsæt marinaden som kyllingen lå i sammen med de hakket tomater og fløden og lad det små simre i 15-20 minutter. Smag til sidst retten til med salt

Server retten med kogte ris og frisk groft kakket koriander på toppen.