Kager,  Opskrifter

Appelsinmuffins

image_print

Denne muffin er en rigtig frisk og luftig muffin som klart kan anbefales. De er velegnet at fryse, men de kan også holde i en tætlukket pose i op til flere dage 🙂

16 muffins

  • 2 æg
  • 175 gram sukker
  • 1,5 dl olie
  • 150 gram hvedemel
  • 1,5 tsk bagepilver
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 1 dl appelsin saft
  • Revet appelsinskal, hakket mørk chokolade og glasur til pynt

Pisk æg og sukker hvidt. Pisk olien i æggemassen. Bland hvedemel, bagepulver og vaniljesukker og vendt det i dejen skiftevis med appelsinsaften.

Fordel dejen i 16 muffinsforme og bag dem i ovnen ved 190 grader almindelig ovn i ca 20-25 minutter.

Lad muffinsene køle af og pynt dem med hvid glasur, hakket mørk chokolade og lidt revet appelsinskal

Reklame

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *