Tomatsuppe er altid lækkert syntes jeg og så er det så dejlig nemt at lave i en travl hverdag. Her har du mit bud på en tomatsuppe 🙂
4 personer
1 løg ca 75 gram
1 fed hvidløg
140 gram tomatpure, en stor dåse
1 dåse hakket tomater
3 dl vand
1 grønsagsbouillonterning
1 spsk paprika
1 spsk karry
salt
Pil løg og hvidløg og skær det i tern og svits det i lidt olie i en gryde. Tilsæt paprika, karry og tomatpure og “brænd” det af. Tilsæt de hakket tomater, vand og grønsagsbouillonterningen og lad suppen koge i 10 minutter. Blend suppen og smag den til med salt, hvis det er nødvendigt. Hvis du syntes at suppen er for tyk når du har blendet den, kommer du bare mere vand i og koger det op igen.
Servere suppen med kogte suppehorn, en klat cremefraiche og et godt stykke flûtes